Kedves Vendégeink!

A Diana Club Hotel munkatársai arra törekszenek, hogy vendégeink kellemesen érezzék magukat szállodánkban. Kérjük Önöket, hogy ennek érdekében, a jelen tájékoztatóban foglaltakat – melyet Házirendnek tekintünk – megismerni, és betartani szíveskedjenek:

 1. A szobákat az érkezés napján 15:00 órától lehet elfoglalni. Távozás napján a szobát legkésőbb délelőtt 11:00 óráig szíveskedjenek elhagyni.
 2. Korai érkezés, illetve késői távozás külön kérésre, visszaigazolást követően, az általános szerződéses feltételek szerint lehetséges.
 3. A vendégeink bejelentkezéskor útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal igazolják magukat. Ezt követően egy regisztrációs űrlap kitöltése szükséges, a vendégnyilvántartás részére.
  Hotelunk minden vendégének – törvényben meghatározott – személyes adatait érkezéskor, okmányolvasón keresztül, a hotel szoftverében kötelező rögzítenünk, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) kell továbbítanunk.
 4. A vendégek a regisztrálást követően kapják meg a szobakulcsot, amelyet minden alkalommal (amikor elhagyják a szállodát) le kell adni a recepción. Az elhagyott, elveszett kulcs pótdíja 30 €.
 5. A szállás díját és az idegenforgalmi adót a szállodába történő bejelentkezéskor kell rendezni. A további szolgáltatások számláját a vendég a szolgáltatások igénybevételekor fizeti meg.
 6. Szolgáltatásainkról és azok igénybevételi lehetőségeiről recepciósaink adnak felvilágosítást.
 7. Szállodánkban az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el:
 • Készpénz: Magyar Forint (HUF), Euro (EUR)
 • Bankkártya: VISA, VISA Electron, VISA PAY, Mastercard, Maestro
 • Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP-kártya) (az idegenforgalmi adó SZÉP-kártyával nem fizethető)
 1. A Diana Club Hotel teljes területén díjmentes WIFI kapcsolat érhető el.
 2. A reggeli 7:00-10:00 óra között fogyasztható el, a negyedik emeleti étteremben.
  Az étteremből ételt, italt, poharat, tányért, evőeszközt, valamint egyéb berendezési tárgyat kivinni tilos!
 3. A Diana Club Hotelben vendégéjszakát csak a vendégnyilvántartásba felvezetett személy tölthet.
 4. Kérjük, hogy különösen az esti, éjszaki órákban tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és felesleges hangoskodással azt ne zavarják!
 5. A szállodai szobákban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot bevinni, tárolni, oda nem rendszeresített kávéfőzőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos. Kérjük, hogy vasalási igényüket a recepción jelezzék.
 6. Amennyiben nem szeretné, hogy a szobájában való pihenését takarítással megzavarjuk, ezt részünkre a “Ne zavarj!” tábla ajtókilincsre való kiakasztásával jelezze!
 7. A Diana Club Hotel háziállatot nem fogad!
 8. Dohányzás: kizárólag az épületen kívül, a kijelölt helyeken lehetséges. A szobákban és az épület többi részében TILOS. Amennyiben a vendég a kijelölt helyeken kívül, például a tilalom ellenére a szobában dohányzik, takarítási díj megfizetésére kötelezhető, melynek mértéke 50.000 Ft, azaz 150 Euró!
 9. Tilos a szobákban, és a társas területeken a berendezések átrendezése, a telefonkészülékek, a televíziókészülékek, a hajszárítók, az elektromos hálózat, vagy más berendezések javítása.
  Berendezési tárgyakat és textíliákat a szobából kivinni tilos!
 10. Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt bárminemű meghibásodást a szálloda recepcióján haladéktalanul jelezni szíveskedjenek.
 11. A szobákban, illetve az épületben hagyott értéktárgyakért a szálloda nem vállal felelősséget.
 12. A szálloda vagyontárgyaiban okozott kárért a vendég felelősséggel tartozik, a gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt köteles megtéríteni.
 13. A Diana Club Hotel zavartalan működése érdekében kérjük kedves vendégeinket, hogy a jelen házirend szabályait betartani szíveskedjenek. Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, a szállodának jogában áll elállni az elszállásolástól, és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásoktól.

Tisztelettel: A Diana Club Hotel vezetősége